Livets billiga resor

Min billiga resa till Mallorca, ge mig skadestånd


skrivet den 02 feb av hankey, klockan:13:12

Söndag natt - Måndag.

Kom hem från ett floppresa från Mallorca. Den var billig och jag fick vad jag betalde för. Hett, illaluktande rum men sängar som kändes smutsiga. Dusch med nästan inget varmvatten. Oljud från en bar två våningar ned. Ge mig skadestånd! Men Mallorca är helt OK och det har ryckt upp sig ur chartermisären på senare år. Här finns bra restauranger, caféer, stränder, utflyktspaket, museem o s v.

 

Tisdag.

Ledig några dar till. Dags för en klippning. Hårbotten vart lite öm efter allt solande på Mallorca. Borde nog väntat ett par dar. Men det blev bra.

 

Onsdag.

Åkte till mamma och pappa på Lidingö för lite mysigt häng. De hade köpt en ny katt, så den tog mest fokus.

 

Torsdag.

Rotfyllning – aj. Det var väntat. Och vad är det med tandläkare, att de alltid ska tjata om tandtråd. Jag vill påstå att jag har bra ordning på mina tänder.

 

To be continued.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt